Assalomu alaykum! “Gulxan” jurnali saytiga xush kelibsiz!

Saytimizda bir-biridan qiziqarli maqolalar, hikoyalar, ertaklar va she’rlarni o‘qishingiz mumkin. Turli fanlarga oid ma’lumotlar bilimlaringizni yanada boyitishga yordam beradi!

Kakaoli keks

Masalliqlar:

1 ta tuxum, 1 stakan shakar, 0, 5 stakan qatiq, 1 stakan+2 oshqoshiq un, 2 oshqoshiq kakao.

 

Tayyorlanishi:

Tuxum, shakar va qatiqni aralashtirgach, kakao qo‘shib atalaymiz. So‘ng unni oz-ozdan solib yaxshilab qorishtiramiz. Patnisni yog‘lab masalliqni quyamiz va qizigan duxovkada 180 C da 35-40 daqiqa pishiramiz. Issiqligida likopchaga olamiz.

2016–2017 © “Gulxan” jurnali tahririyati. Barcha huquqlar himoyalangan. Saytdan ma’lumot olinganda manba ko‘rsatilishi shart.