Assalomu alaykum! “Gulxan” jurnali saytiga xush kelibsiz!

Saytimizda bir-biridan qiziqarli maqolalar, hikoyalar, ertaklar va she’rlarni o‘qishingiz mumkin. Turli fanlarga oid ma’lumotlar bilimlaringizni yanada boyitishga yordam beradi!

Kartoshka va ko‘katli kotlet

Kerakli mahsulotlar: 1 kilogramm kartoshka, 1 choy qoshiq tuz, 2 dona tuxum, yarim choy qoshiq murch va ko‘katlar.

Tayyorlanishi: Kartoshkani qirg‘ichdan chiqarib, suvidan siqib olinib tuz, tuxum, murch va ko‘katlar solib aralashtiriladi. Keyin kotletga o‘xshatib shakl beriladi. Tovaga yog‘ solib qizdiriladi. O‘rta olovda bir tomoni 10 daqiqa, orqa tomoni esa 5-6 daqiqa usti yopiq holda past olovda pishiriladi.

Pazanda: NAZOKAT

2016–2017 © “Gulxan” jurnali tahririyati. Barcha huquqlar himoyalangan. Saytdan ma’lumot olinganda manba ko‘rsatilishi shart.