Assalomu alaykum! “Gulxan” jurnali saytiga xush kelibsiz!

Saytimizda bir-biridan qiziqarli maqolalar, hikoyalar, ertaklar va she’rlarni o‘qishingiz mumkin. Turli fanlarga oid ma’lumotlar bilimlaringizni yanada boyitishga yordam beradi!

Ko‘katli quymoq

4 ta tuxumni kichikroq idishga chaqib, tuz sepib, yaxshilab atalab olinadi. Keyin yarim bog‘dan mayda to‘g‘ralgan ko‘katlar idishdagi tuxumga qo‘shiladi. Hammasi aralashtiriladi. Tovadagi 2 osh qoshiq o‘simlik yog‘i qizigandan keyin aralashmani quyib, qoshiq bilan tekislanadi. Usti qopqoq bilan yopiladi. 1–1,5 daqiqadan keyin quymoq biskvitga o‘xshab pishadi.

2016–2017 © “Gulxan” jurnali tahririyati. Barcha huquqlar himoyalangan. Saytdan ma’lumot olinganda manba ko‘rsatilishi shart.