Assalomu alaykum! “Gulxan” jurnali saytiga xush kelibsiz!

Saytimizda bir-biridan qiziqarli maqolalar, hikoyalar, ertaklar va she’rlarni o‘qishingiz mumkin. Turli fanlarga oid ma’lumotlar bilimlaringizni yanada boyitishga yordam beradi!

“Kuz” salati

Kerakli mahsulotlar: qaynatilgan 2 ta tovuq oyog‘i, 200 gramm qovurib olingan qo‘ziqorin, 1 dona piyoz, 2 dona qaynatilgan qizil sabzi, 2 dona tuzlangan bodring, 2 dona sarimsoq bo‘lakchalari, 100 gramm konservalangan jo‘xori, tuz, murch, 200 gramm mayonez yoki qaymoq, 50 gramm karam, oz-ozdan shivit, petrushka.

Tayyorlanishi: tovuq go‘shti va qo‘ziqorinni somoncha shaklida to‘g‘raymiz. Qolgan masalliqlarni to‘rtburchak shaklida kesib olgach, masalliqlarning hammasini bir idishga solib yaxshilab aralashtirib, ziravorlar sepgach, mayonez qo‘shamiz. Salatni ko‘katlar bilan bezaymiz.

 

HUSNOBOD tayyorladi.

2016–2017 © “Gulxan” jurnali tahririyati. Barcha huquqlar himoyalangan. Saytdan ma’lumot olinganda manba ko‘rsatilishi shart.